Snøfall leter etter nytt hjem..
Se de utrolige FØR og ETTER bildene…
(Del/lik linken hans så vi kan finne drømmehjemmet)

Bildene vi tok av Snøfall da han gikk i fella tidlig i vår sier sitt… Han var radmager, skitten og syk.. Vi trodde vi var kommet for sent for å kunne redde han… Vi tok heldigvis feil…❤

Snøfall var sint og redd da vi fikk han inn – og vi trodde aldri noen ville kunne vinne tilliten hans igjen. Det var tydelig at mennesker hadde gjort han mye vondt- og i mange måneder kunne han ikke stole på oss. Vi mistenkte at han heller ikke var interessert i å tilgi oss..

Men det var før han flyttet til en helt spesiell familie i fosterhjem…❤ Over natten vant de tilliten hans❤Det var helt utrolig å være vitne til!! Fra at vi ikke fikk ta på han kunne han må plutselig ikke få nok kos!! Han er den kosegutten?

Fosterhjemmet hans kan ikke adoptere han selv – så nå leter vi etter det perfekte nye hjemmet til Snøfall?
Vi ønsker at han skal få komme til et rolig hjem der han skal få tid til å falle til ro uten mas og jag. Snøfall er vant med andre snille katter og hunder. Hvis der er andre katter i hjemmet må det være yngre kastrerte katter siden Snøfall er en voksen pus.

Hvis du vil vite mer om Snøfall- eller ønsker å adoptere han: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan han vil få det hos deg til haldisq@gmail.com.

Det koster 1000kr å adoptere han. Han er kastrert, vaksinert og microchippet. Det er viktig at han får bo trafikksikkert.