Hils på søteste og superkosete Rampolina.

Rampolina ble født av en hjemløs kattemamma. En dyrevenn fant den lille familien, ja for Rampolina hadde flere søsken, men dessverre forstod ikke den redde kattemammaen at familien hennes holdt på å bli reddet – så hun flyttet kattungene sine da kun en var fanget inn. Ingen har sett familien etterpå og vi kan bare håpe..
Så Rampolina ble født i skogen, og da hun var ca 6 uker ble hun reddet, men mistet familien sin. Hun var liten, skitten, tynn og veldig redd, men også så utrolig søt. Derfor fikk hun navnet Nussi av familien som reddet henne.
Selv om det i starten var fryktelig skummelt, forstod hun raskt at hun var trygg. Og da kom personligheten hennes frem; en fryktløs eventyrer på jakt etter irriterende fluer og hybelkaniner, alltid høyest, raskest og uredd. Og supersosial. Dermed fikk hun navnet Rampolina. Ikke fordi hun gjorde ugang, men fordi hun aldri hadde tid til å sitte stille.
Etter to uker plasserte vi Rampolina i et fosterhjem som hadde/har fire mindre kattunger. Der ble det veldig tydelig at Rampolina både savnet, og trenger, nærhet til en annen katt. Hun mistet nemlig familien sin i en kritisk periode (7-12 uker) når kattunger skal lære av kattemamma og søsken hva det vil si å være kattunge og hva som er lov og ikke. Rampolina er 100% renslig og elsker både mennesker og hunder – men hun trenger en annen snill katt hun kan «bryne seg litt på».  Det kan enten være en litt eldre bror/søster – eller en jevngammel.
Oppsummert: Rampolina er sosial, snill, livlig, nysgjerrig, uredd og vimsete. Som kattunger flest har hun ikke alltid tid til å kose når du vil kose, men når leken bare roer seg kommer hun malende til deg og søker trøst og kos i fanget ditt. Da tråkker hun inderlig, maler og ser takknemlig på deg.
Det er altså viktig at Rampolina får bo sammen med en annen ung katt – hos en familie uten helt små barn.
Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet og Hageland. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??
Omplasseringsgebyret er på kr. 1.250, – for 1 katt og kr. 2.250, for 2 katter. Inkludert i dette er chipp med øremerking , sterilisering/kastrering og 1.gangs vaksine når kattungene er gamle nok.
Hvis du vil adoptere pysene så send oss en mail og fortell litt om dere og hvor dere bor. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til haldisq@gmail.com