Søte Jara leter ette drømmehjemmet ♥️ Jara er en utrolig sosial frøken, og sjekk ut de søte duskene på ørene ? Hun liker godt å leke med forskjellige leker , og kaster tøylekene høyt opp i luften og tar salto. Hun elsker å ligge i fanget og gir deg gjerne et kattekyss på haka ? Jara er vant til liten hund. Hun er nå klar for spennende eventyr i nytt hjem. Vi vet ikke når tid hun er født, men ca i midten av august.

Omplasseringsgebyret er på kr 1250. Inkludert i dette er chipp med øremerking , sterilisering og 1. gangs vaksine.

Hvis du vil adoptere Jars så send en Mail og fortell litt og dere. Husk at dere må bo trafikksikkert + vite hva det innebærer å ta hånd om en katt i 15-20 år . Send Mail til merethee@hotmail.com

Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??