Tailey <3Tailey er bare supernydelig! Hun ser utrolig uskyldig ut med den hvite streken mellom øynene, og den hærlige hvite haletuppen gjør henne bare veldig spesiell:0) Hun er veldig kosete og kommer jevnlig bort til deg for å få  en god dose kos:0) ) Som sine søsken så elsker hun å finne en sokk i skittentøyet, og leke at hun har fanget verdens farligste dyr. Ganske søt der hun går stolt med sokken mellom beina;0)

Tailey er i fosterhjem med trebarn i alder 2,5 og 8 år, og han synes bare det er fint å kose med de. Fauni gir deg gjerne en liten kattevask mens du koser med han;0)

Ønsker du mer info så send oss en mail så vil fosterhjemmet kontakte deg så raskt hun kan. (Pst – siden vi er opptatt av at kattene våre skal flytte til så trygge hjem som mulig med tanke på nærhet til farlig bilvei – er det fint om dere oppgir hvor dere bor ).

pys (1500kr hvis du ønsker å adoptere to) – et beløp som inkl. sterilisering, 1. vaksine og chipping når de er gamle nok for det. Vil du vite mer om Fauni – send oss en mail til: anne.quale@gmail.com (privat mail) så tar vi kontakt så raskt vi kan. (Pst – siden vi er opptatt av at kattene våre skal flytte til så trygge hjem som mulig med tanke på nærhet til farlig bilvei – er det fint om dere oppgir hvor dere bor ).
Det koster 1000kr å adoptere pys (1500kr hvis du ønsker å adoptere to) – et beløp som inkl. sterilisering, 1. vaksine og chipping når de er gamle nok for det.

https://dyrebeskyttelsenfarsund.no/?p=1349

Tailey <3

Tailey (2) paint

Skjønne Tailey:0)

Skjønne Tailey:0)