Vakre Tía er på leting etter ett trygt og varig hjem. Tía tilbrakte sine første leveår som alenekatt hos en eldre mann, dessverre døde hennes kjære eier ifra henne og hun ble uten hjem.

Heldigvis for Tía kom dyrebeskyttelsen henne til unnsetning og hun ble plassert i kattestua. Siden hun er oppvokst som alenekatt trivdes hun ikke spesielt godt blant de andre kattene.

Tía er bare 3 år gammel men dessverre lider hun av overvekt, hvorfor hun har blitt så stor kan man bare spekulere i men hun er nå plassert i fosterhjem hvor hun får diettför for å gå ned i vekt.

I fosterhjemmet er hun igjen alenekatt og det beste hun vet er å ligge og dra seg i armene på mennesker. Hun elsker kos og vil helst bli kost med hele tiden.

Tía er på jakt etter et nytt og varig alenehjem som kan gi henne all den kosen og kjærligheten hun fortjener, og i tillegg hjelpe henne enda mer ned i vekt.

Har du lyst til å gi henne et godt hjem eller vil du vite mer? Kontakt oss på dnfadopsjonkatt@gmail.com
Tia omplasseres til et hjem som vet hva det vil innebære å skaffe seg en katt, og som vil ta henne med i viktige avgjørelser som ferier og flytting. Hjemmet må være trafikksikkert for katt. Omplasseringsgebyret er 1000,- og da er hun kastrert, vaksinert, helsesjekket, chippet og øremerket.