Tosi er bare helt nydelig vakker. Store myke poter som er fylt med masse pels. Hun klorer aldri og er bare supersnill. Tosi kom til fosterhjemmet da hun var rett rundt 3 måneder. Hun var vettskremt og veldig sky. Hun var født ute og det var helt tydelig at hun aldri hadde blitt tatt hånd om av mennesker. Det har tatt lang tid og masse kos for at Tosi har fått tillitten til mennesker. Hun er ennå ganske skeptisk og det vil kreve et tålmodig hjem for at hun skal trives og vise den hærlige sida si. Men hun ELSKER kos. Hun sugler og maler og du kan kose henne overalt. Å bli klødd på magen er vel favorittplassen hennes. Da strekker hun seg så lang hun klarer og nyter det å bli kost med❤ Å komme på en visning vil du nok ikke se hennes sanne jeg. Hun må komme hjem til deg, og få tid til å bli trygg på deg. Ønsker du å se hvordan det går så er det fult mulig. Da avtaler vi det. Tosi passer best i et rolig hjem.

Hvis du vil vite mer om Tosi- eller ønsker å adoptere henne : send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun vil få det hos deg til annequale1@gmail.com.

Det koster 1000kr å adoptere henne. Kr. 1.750 hvis du ønsker å adoptere to. Hun er helsesjekka, kastrert/sterilisert, vaksinert, fått ormekur og microchippet. Det er viktig at hun får bo trafikksikkert.