.                 ? ❤️   Ulla & Olav   ❤️?
~ Ønsker å finne drømmehjemmet sammen ~

Ulla og Olav er 2 kosete kattunger som hadde en tøff start på livet, men heldigvis så ble de tatt inn av noen fantastiske dyrevenner❤️ De bodde ute til de var 6 uker gamle. Da ble de oppdaget av en familie som fanget de, og gjorde de trygge og tillitsfulle. Olav ble fort trygg og elsker både å kose og leke. Ulla som har en nydelig myk pels kan ennå være litt forsiktig, og trenger litt mer tid på å bli kjent med nye folk. Men hun ELSKER å bli kost med og som kan ligge lenge i fanget ditt. Fosterhjemmet ser at Ulla dilter mye etter Olav, og de to utfyller og gjør hverandre trygge på en god måte? Derfor ønsker vi at de skal få lov til å fortsette å bo sammen.

Hvis du vil vite mer om noen av de- eller ønsker å adoptere de : send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun/han vil få det hos deg : annequale1@gmail.com.

Det koster 1.750, – å adoptere de sammen. Du har da betalt for at de vil bli helsesjekka, kastrert/sterilisert, vaksinert og microchippet når de blir gamle nok ved klinikken vi bruker.

Det er viktig at de får bo trafikksikkert, og du MÅ være villig til å la de være inne til de er minst 6mnd. De er leveringsklare i uke 29.