.                 🐈 ❤️   Ulla & Olav   ❤️🐈
~ Ønsker å finne drømmehjemmet sammen ~

Ulla og Olav er 2 kosete kattunger som hadde en tøff start på livet, men heldigvis så ble de tatt inn av noen fantastiske dyrevenner❤️ De bodde ute til de var 6 uker gamle. Da ble de oppdaget av en familie som fanget de, og gjorde de trygge og tillitsfulle. Olav ble fort trygg og elsker både å kose og leke. Ulla som har en nydelig myk pels kan ennå være litt forsiktig, og trenger litt mer tid på å bli kjent med nye folk. Men hun ELSKER å bli kost med og som kan ligge lenge i fanget ditt. Fosterhjemmet ser at Ulla dilter mye etter Olav, og de to utfyller og gjør hverandre trygge på en god måte😍 Derfor ønsker vi at de skal få lov til å fortsette å bo sammen.

Hvis du vil vite mer om noen av de- eller ønsker å adoptere de : send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun/han vil få det hos deg : annequale1@gmail.com.

Det koster 1.750, – å adoptere de sammen. Du har da betalt for at de vil bli helsesjekka, kastrert/sterilisert, vaksinert og microchippet når de blir gamle nok ved klinikken vi bruker.

Det er viktig at de får bo trafikksikkert, og du MÅ være villig til å la de være inne til de er minst 6mnd. De er leveringsklare i uke 29.