Kosegutten Villas og hans 2 søsken hadde en hard start på livet. Hver dag var en kamp.. Vinteren var rett rundt hjørnet, og nettene ble kaldere og kaldere. Fremtiden så dyster ut, men det var helt til ekte dyrevenner valgte å hjelpe de. De brukte timer, dager og uker for å hjelpe. Nå er Villas klar for å finne drømmehjemmet. Et hjemmet som han fortjener.

Villas er veldig kosen og søt. Litt sky med det første, men når han bare blir helt trygg på menneskene rundt seg så vil han slappe mer av. Fosterhjemmet beskriver Villas som en skikkelig kosegutt som hopper opp i fanget, og ELSKER å kose og varme seg i armkroken. Han er bare snill og grei. Det er en stor fordel
at han kommer i et hjem med andre snille katter som han kan lære av.

Villas vil nok best trives i et voksent hjem eller et hjem med litt eldre barn, som gir han tiden og roen det tar for at han kan bli helt trygg på de nye omgivelsene.

Hvis du har lyst til å adoptere Villas eller å få mer informasjon om han. Send oss en mail og fortell litt om hvordan et katteliv blir hos dere + hvor dere bor. Det er viktig at nytt hjem ikke bor for nære
farlig vei, og at det å skaffe seg en pus er godt gjennomtenkt; han skal bo sammen med dere i 15-20 år frem i tid.

Det koster 1000 kroner å adoptere pus. 1500 kr hvis du adopterer to samtidig. Villas blir kastrert/sterilisert, microchippet og får 1.gangs vaksine når han blir gammel nok. Dette ligger inkl. i omplasseringsgebyret.

Send mail til: dnfarsund@gmail.com
VIKTIG !! HUSK å les: “Om adopsjonen”. Linken står nederst i den grønne boksen “Korte fakta”.