Hils på skjønne Daim😻.

Han ble fanget inn i fjor sommer sammen med mamma og fem søsken. Da var de ca 10 uker, og ikke vant til folk. Kattungene var syke men Daim var den som var hardest rammet . Han hadde en alvorlig lungebetennelse som dessverre blei kronisk. Derfor kan en oppleve at det renner litt fra nesen hans, men han går ikke på medisiner til daglig.

Daim har vært frisk siden i vinter og er nå veldig klar for å finne sitt drømmehjem.

Daim er en trygg katt sammen med fostermor, men veldig skeptisk til fremmede. Daim elsker kos, og maler høyt når han blir klødd. Nytt hjem må ha forståelse for at han vil trenge mye tid for å finne tryggheten. Daim liker svært godt andre katter, og nytt hjem må ha en snill(e) katt(er) som tar imot Daim sånn at han forhåpentligvis vil finne seg fortere til rette❤️ Et annet alternativ er å adoptere en annen fra oss. Siden Daim ikke er helt tam så går han vederlagsfritt til det rette hjemmet. Nå håper han å finne drømmehjemmet sitt raskt😻, det fortjener han virkelig.

Daim er sterilisert , chippet, 1.gangs vaksinert og fått ormekur.
Hvis du vil adoptere han så send en mail og fortell litt om dere og hvor dere bor. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år.
Daim går vederlagsfritt,- men går fint å adoptere han sammen med en annen katt fra oss. Da blir det vanlig omplasseringsgebyr på pys nr to kr. 1500,- 💙
Send mail til gunnkarina@hotmail.com.