Hils på herlige Misty!!

20160908_09255920160908_092619

 

Hils på herlige Misty <3

Misty er ei skikkelig kosejente <3 Hun kom til oss i Dyrebeskyttelsen Norge Farsund som liten kattunge. Hun hadde rotet seg inn i en arbeidsbil, og ingen visste hvor hun kom fra. Eier ble etterlyst i øst og vest, men ingen eier meldte seg. Derimot sjarmerte hun alle andre hun traff, og vi i Dyrebeskyttelsen tok henne inn. Hun har bodd i fosterhjem siden sammen med andre katter. Nå håper vi det er Misty sin tur til å finne drømmehjemmet!

Misty er som sagt en skikkelig kosekatt! På sommeren ligger hun gjerne rett ut på ryggen og nyter sola. Etter å ha ligget sånn og samlet opp energi er hun klar for nye eventyr 🙂 Hun er en nysgjerrig katt, og har full kontroll på det meste rundt 🙂

Fosterhjemmets åtte år gamle jente forguder Misty <3 De to elsker å kose sammen, og når jenta finner frem «narreppinnen» kommer Misty løpende. Små baller er også fantastiske.

Misty omplasseres til et hjem som vet hva det vil innebære å skaffe seg en katt, og som vil ta hun med i viktige avgjørelser som ferier og flytting. Hjemmet må være trafikksikkert for katt. Omplasseringsgebyret er kr 1000,- hun er sterilisert, vaksinert, helsesjekket, chippet og øremerket.

Hun får med seg en liten nistepakke også.

Har du lyst til å gi Misty et godt hjem eller vildu vite mer?
Skriv en mail til evalottakultorp@gmail.com og fortell hva dere kan tilby Misty .

KORTE FAKTA
  • Navn: Misty
  • Alder: 5
  • Kjønn: Hunnkjønn
  • Rase : female
  • E-post kontakt: evalottakultorp@gmail.com


Om adopsjonen