Mons (kattunge) og Mina (kattemor) har hatt et tøft liv. Mina har en gang hatt et hjem, men har desverre gått ute alene i mange år i et nabolag før hun ble tatt inn av noen dyrevenner som var på ferie her. Hun hadde da en liten kattunge, Mons. Disse to trives veldig godt sammen, de leker, spiser og sover sammen – veldig knyttet til hverandre. Derfor ønsker vi å omplassere dem sammen.

De kommer gjerne løpende mot fostermor på morgenen og legger seg ved siden av henne i sofaen. Kattene er ikke de som kommer mest bort for å få kos, men det er ingen tvil om at de er takknemlige for å ha kommet inn i varmen, og kan ha en god sofa å sove på. At de ennå kan være litt sjenerte har med den tøffe hjemløse situasjonen de levde under, og det vil gå seg til i nytt hjem. De forholder seg greit til menneskene i hus, de er ikke redde, men bare ikke så glad i kos. Men kommer fint bort til mennesker for å leke og få noe snacks.

 

De går greit overens med andre katter og hunden i hus, men kattemor kan bli litt irritert visst hunden blir for nærgående.🐾

Omplasseringsgebyret er kr. 2200, – Inkludert er sterilisering/kastrering, id-merking m chipp i nakken og 1.gangs vaksine.

Hvis du vil adoptere pysene så send oss en mail og fortell litt om dere og hvor dere bor. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til dbfarsund@gmail.com eller bruk den blå knappen som ligger øverst på vår fb-side: «Send en epost».