Bli frivillig

Har du et ønske om å gjøre en forskjell for de hjemløse dyrene?

Vi som er med i Dyrebeskyttelsen Norge Farsund er alle forskjellige, men vi har en ting til felles; et brennende hjerte for dyrene og et ønske om å gjøre en forskjell.

Det er mye du kan bidra med og du bestemmer selv hva du kan og ikke kan. Dette er frivillig arbeid som går på egeninnsats og er ulønnet. Ingen i Dyrebeskyttelsen Norge Farsund mottar noen form for lønn eller godtgjørelser, dette gjør vi for dyrene.

For å få inn penger til å betale veterinærregningen, mat, sand og drift av hjelpesenteret står vi stand når det skjer noe i lokalmiljøet. Vi håper at du kan tenke deg å være med på å selge vafler og lodd. Følg med på facebooksiden vår eller her på hjemmesiden.

Har du lyst til å være beredskapshjem for et dyr i nød? Vi søker etter dyrevante hjem som kan tenke seg å passe på en liten venn for en periode. Har du en ledig plass til en katt, hund eller kanin? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Liker du å strikke, hekle eller lage ting? Har du lyst til å bidra med produkter vi kan selge på stands eller på basaren vår? Vi holder årlig en basar på høsten og tar gjerne imot det du lager! All inntekt går uavkortet til dyrene!

Kan du tenke deg en annen måte å bidra på? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!
En kan gjøre litt, sammen kan vi utrette mye!