Støtt oss

Dyrebeskyttelsen Norge, Farsund drives på fritiden av frivillige.

Selv om mange frivillige jobber tidlig og sent, på kvelder, i helger og i ferier får ingen betalt for innsatsen; Dyrebeskyttelsen Norge, Farsund er 100% basert på frivillig gratisarbeid.

Selv om vi redder 200-250 dyr i året – noe som koster 400.000-500.000 kr i året i dyrlegeutgifter, medisiner, mat, sand og nødvendig utstyr – er dette beløp de frivillige står ansvarlig for å samle inn hvert år ved basar, loddsalg, medlemskap, stands, bøsser, kakesalg og lignende. Vi mottar ingen offentlig pengestøtte for å hjelpe dyrene.

Derfor er dyrene fullstendig avhengig av at dyrevenner støtter vårt arbeid; uten medlemmer og  pengegaver kan vi ikke redde dyrene…

Alle gaver vi får går UAVKORTET til dyrene i form av mat, medisiner, behandling, husrom og nødvendig utstyr.

Bli medlem

For å kunne hjelpe alle dyrene som trenger hjelp er vi helt avhengige av medlemmer. Støtt dyrene ved å bli medlem. Da gir du litt, noe som betyr mye for veldig mange. Til gjengjeld får du også medlemsbladet «Dyrenes Forsvarer» fire ganger i året som holder deg oppdatert om Dyrebeskyttelsens arbeid.

  • kr 350,- pr. år for hovedmedlemskap
  • kr 300,- pr. år for ungdom/student
  • Kr 150,- pr. år for barnemedlemskap i Dyredetektivene
  • kr 50,- pr. mnd. (minimum) for avtalegiromedlemskap.* Medlemsåret følger kalenderåret.

I 2009 åpnet Dyrebeskyttelsen for muligheten til å bli medlem via avtalegiro.
Avtalegiro gir dere anledning til å støtte oss med valgfritt beløp månedlig via avtalegiro. (Minstebeløp er 50 kr pr mnd).
For oss vil avtalegiromedlemmer gi oss en bedre og mer stabil økonomi – som igjen fører til at vi kan hjelpe flere dyr. Vi håper mange vil velge avtalegiro som medlemsform.

Les mer og registrerer deg hos Dyrebeskyttelsen Norge. Husk å krysse av Farsund som lokalavdeling.

Gi en gave til dyrene i Farsund via SMS

  • Send kodeord <dn> til 2160

Etter å ha sendt din SMS med donasjon, vil du motta en bekreftelse på mobilen, og det er denne SMS’en som gjør at vi mottar gaven.
Dersom abonnementet ditt er sperret for innholdstjenester, vil du ikke kunne gi oss gave på SMS.
Tjenesten er ikke en abonnementstjeneste, og vi vil ikke sende deg SMS uten samtykke, eller gi ut nummeret ditt til en 3. part.

 Gi dyrene din Grasrotandel

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver; du betaler ikke mer – vi får bare noe av Norsk Tipping sitt overskudd!
Vi oppfordrer deg til å gi din grasrotandel til dyr i nød!
Ta med deg organisasjonsnummeret vårt (994 111 167) og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer og si at du ønsker å gi din grasrotandel til oss.
Eller du kan sende en sms med kodeord <GRASROTANDELEN 994111167> til 2020 (tjenesten er gratis).

Bli sponsor
Vil du støtte dyrene ved å kjøpe reklameplass til bedriften din på sidene våre? Din bedrift vil bli sett – og knyttet opp mot en god sak. For disse pengene er du med og redder dyr i nød, dyr det kanskje ikke hadde vært mulig å redde uten deres støtte.

Støtt en god sak – støtt dyrene!
Ønsker du ditt banner på sidene våre?
Send en mail til dbfarsund@gmail.com

Gi en gave
Vil du gi en pengegave til dyrene? Bruk kontonummer: 3030.34.50153

OBS! Skattefradrag for gaver mellom 500,- og 12.000,- kroner

Myndighetene har sett at frivillig virksomhet er viktig og har villet stimulere givergleden. Dyrebeskyttelsen Norge, Farsund er godkjent som frivillig organisasjon. De som gir gaver til oss, kan trekke fra gaven i skattepliktig inntekt.

Fradraget fungerer i skatteoppgjøret på samme måte som fradraget for renteutgifter. Det innebærer at skatten blir redusert med 28% av gavens verdi. Er eksempelvis samlede gaver i løpet av et år 6.000 kroner, blir skatten redusert med 1.680 kroner, og egentlig betaler du derfor «bare» 4.320 kroner. Vær oppmerksom på at for å få fradrag, må gaver til sammen være minst kr 500 i løpet av et år.

Obs! Vi er pliktig til å sende inn årsoppgave til ligningsmyndighetene over hvor mye hver person har gitt. Ønsker du å få skattefradrag, må du derfor huske å føre på personnummer og full adresse på giroen!

Send oss en mail om du ønsker å få tilsendt giro for å gi en gave: gave@gmail.com

Tusen takk for støtten!!!

davidson2. ny